Hoe tijdelijk een Instagram-account deactiveren?

Comments · 72 Views

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het deactiveren. Bel instagram Klantenservice telefoonnummer. Het nummer voor technische ondersteuning is 24 uur actief om ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden terugkeren.

Als je je Instagram-account tijdelijk wilt deactiveren, blijven je profielfoto's, opmerkingen en vind-ik-leuks verborgen totdat je het opnieuw activeert door je opnieuw aan te melden. Neem contact op met de klantenservice van Instagram voor relevante hulp in dit verband. De hoogopgeleide technici werken dag en nacht hard om de gebruikers juiste en bevredigende oplossingen te bieden. Van Instagram helpdesk nederland is bekend dat het hoogwaardige diensten aan de gebruikers biedt zonder extra kosten. De technici zijn op alle werk- en niet-werkdagen beschikbaar om te reageren op alle vragen van de klant. Er worden betrouwbare of optimale oplossingen geboden om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen.


Onderliggend zijn enkele van de betrouwbare stappen om een ​​Instagram-account tijdelijk te deactiveren

Gebruikers wordt aangeraden de onderstaande relevante oplossingen te volgen om het Instagram-account tijdelijk te deactiveren:

 

• Meld u met een computer aan bij Instagram.com.

• Tik op uw profielfoto in de rechterbovenhoek en klik op Profiel en vervolgens op Profiel bewerken.

• Scroll naar beneden en tik op Mijn account tijdelijk deactiveren rechtsonder.

• Kies een optie in het vervolgkeuzemenu naast waarom u uw account deactiveert? en voer het wachtwoord opnieuw in.

• Nadat u in het menu een reden heeft geselecteerd waarom u uw account wilt deactiveren en uw wachtwoord hebt ingevoerd, verschijnt de optie om uw account te deactiveren.

• Tik op Tijdelijk het account uitschakelen. Klik op Ja om te bevestigen.
Als u nog steeds problemen ondervindt bij het deactiveren. Bel instagram Klantenservice telefoonnummer. Het nummer voor technische ondersteuning is 24 uur actief om ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden terugkeren. Het technische ondersteuningsteam zet zich in om de welverdiende reputatie van het team in de digitale wereld te helpen behouden. De technici kunnen alle problemen oplossen met de zekerheid dat ze complete en gecorrigeerde oplossingen bieden. Het bereiken van klantgeluk staat bovenaan de takenlijst van het technische ondersteuningsteam. U kunt ook de online Help-handleidingen raadplegen voor stapsgewijze instructies voor het oplossen van problemen die in duidelijke taal worden uitgelegd. De technische agenten hebben eerder een groot aantal problemen aangepakt en beschikken over de relevante vaardigheden om soortgelijke fouten gemakkelijk op te lossen.

Comments