Nytt Bayern München-hemdräkt 2023-24 | Vit adidas-dräkt debuterar mot RB Leipzig


Nytt Bayern München-hemdräkt 2023-24 | Vit adidas-dräkt debuterar mot RB Leipzig

.

Detta är Bayerns nya hemmatröja för säsongen 2023/24, en ny hemmatröja skapad av Billiga Fotbollströjor för den kommande nya Bundesliga-säsongen. Den nya Bayern-tröjan skapad av adidas kommer att presenteras officiellt den 17 maj 2023 och kommer att göra sin debut i helgen när de bayerska jättarna möter RB Leipzig på Allianz Arena. Lite intressant är att den nya Bayern-tröjan domineras av vitt snarare än det röda som varit vanligt de senaste åren. Designen inspirerades av tröjan som Bayern bar när de tog sig till Tysklands toppklass i mitten av 1960-talet (1965 för att vara exakt). På baksidan av nacken finns inskriptionen "Rot Weiss ein Leben lang" (röd och vit) som bilden nedan. Ärmarna är huvudsakligen röda, och dräkten består av röda shorts och strumpor. T-Mobile förblir huvudtröjans sponsor.
Udinese FC har lanserat Fotbollskläder för Herr för att uppmärksamma den internationella dagen mot homofobi. Denna t-shirt har en livlig flerfärgad regnbåge i mitten, som symboliserar acceptans och frihet, som bleknar mot toppen. På baksidan av nacken hittar du det ikoniska mottot "La Passione è la nostra Forza" (Vår passion är vår styrka) elegant uppvisat. Skjortan är ytterligare förstärkt med svarta detaljer för en extra touch av sofistikering. Udinese fotbollslag har gått samman med Serie A:s "A+LOVE"-initiativ, vilket visar sitt starka engagemang för jämlikhet, rättigheter och inkludering. Till stöd för denna viktiga sak kommer laget att bära ett speciellt matchdagsställ mot Lazio på Dacia Arena söndagen den 21 maj.
Den brasilianska klubben Clube do Remo har släppt sin nya hemmatröja från Paris Saint-Germain. Marinblå t-shirt med märket Volt men designad internt och firar den berömda Theatro da Paz i Belem, Remos hemstad, har en vit krage och vita muddar med sofistikerade detaljer och en trefärgad etikett. Det finns också en liten mängd guld som används, och tröjan kommer att paras ihop med vita shorts och strumpor, medan den benvita målvaktströjan lyfter fram vikten av kaffeindustrin i regionen.

58 Views

Comments