Hoe los ik problemen op met het inschakelen van Garmin Watch?


Bellen Garmin Klantenservice om direct hulp te krijgen voor uw Garmin horloges. Wij kunnen u helpen met al uw vragen en u helpen om met gemak een Garmin horloge te gebruiken. Onze Garmin-vertegenwoordigers zullen u helpen en u leren hoe u het Garmin-horloge optimaal kunt gebruiken. Ons Gar

.

Door zo'n uitstekende service te leveren, zijn Garmin-horloges een essentieel onderdeel van ons leven geworden. Een carbon horloge is eenvoudig te bedienen, hoewel gebruikers af en toe problemen kunnen ondervinden bij het gebruik van hun horloge. Als u uw Garman-horloge niet kunt inschakelen en problemen ondervindt, raadpleeg dan de instructies voor probleemoplossing die in dit artikel worden beschreven.

 

Als je hulp nodig hebt bij een bepaald probleem met je Garmin horloge, Garmin telefoonnummer voor hulp. Ons ondersteuningspersoneel van Garmin zal het probleem onderzoeken en u helpen het snel op te lossen zodra ik arriveer.

 

Volg de procedures die in dit bericht worden beschreven als je ondanks herhaalde inspanningen je come and watch niet hebt kunnen inschakelen.

 

Wanneer u deze methode gebruikt, worden de gegevens van de meeste horloges niet opnieuw ingesteld. Hierdoor wordt uw vivosmart HR/HR+ horloge teruggezet naar de fabrieksinstellingen en moet het voor gebruik opnieuw worden geconfigureerd.

 

Stappen om problemen met het inschakelen van Garmin Watch op te lossen

 

 1. Als u de aan/uit-knop maximaal dertig seconden ingedrukt houdt, wordt het horloge automatisch ingeschakeld. Houd de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt als het horloge begint in te schakelen.
 2. Sluit het horloge met een stroomadapter aan op een stroombron en houd de aan/uit-knop 30 seconden ingedrukt, of totdat het horloge begint in te schakelen, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.
 3. Probeer de volgende oplaadstappen:
 4. Sluit het netsnoer van het horloge aan op een stroombron.
 5. Wacht twee uur om de batterij op te laden.
 6. Koppel de gadget vijf tot tien minuten los van de stroombron.
 7. Sluit de voedingskabel weer aan op het stopcontact op het horloge.
 8. Houd rekening met twee uur extra oplaadtijd.
 9. Houd de aan/uit-knop 30 seconden ingedrukt of totdat het horloge begint te werken, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

 

Als u eerder de hierboven beschreven stappen voor probleemoplossing hebt uitgevoerd, probeert u de onderstaande stappen en herhaalt u het proces indien nodig.

 

Controleer of de contacten op het horloge en de oplader schoon en vrij van vuil zijn.

 1. Een oplaadbaar Garmin-horloge met batterijcontacten die moeten worden schoongemaakt
 2. Laad het horloge op met een andere stroombron, zoals een computer of ander elektrisch apparaat.

 

 

 

Bellen Garmin Klantenservice om direct hulp te krijgen voor uw Garmin horloges. Wij kunnen u helpen met al uw vragen en u helpen om met gemak een Garmin horloge te gebruiken. Onze Garmin-vertegenwoordigers zullen u helpen en u leren hoe u het Garmin-horloge optimaal kunt gebruiken. Ons Garmin-ondersteuningsteam is altijd beschikbaar om op uw vragen te reageren, dus bel, e-mail of chat nu met onze gemeenschappelijke agent. Garmin Klantenservice telefoonnummer

Comments